Over ons

Floré Groep (www.flore.be) is een succesvolle familiale tuinbouwonderneming met hoofdkantoor in Lochristi.  Het bedrijf is actief in de veredeling, vermeerdering, productie, handel en distributie van sierteeltproducten. Als één van Europa’s sterkste sierteeltbedrijven realiseert het bedrijf een omzet van 120 miljoen euro, met 550 werknemers. 

 

Onder het motto ‘Innovating Horticulture Together’ draagt Floré duurzaamheid en vooruitstrevend ondernemerschap hoog in het vaandel. Een ander typisch kenmerk is dat zij economische rentabiliteit hand in hand te laten gaan met gelukkige en succesvolle medewerkers, wat hen een heel aantrekkelijke werkgever maakt.

 

Floré Groep telt een aantal gespecialiseerde afdelingen, waaronder Microflor (www.microflor.be).  Deze jongplantdivisie is expert en innovator in de veredeling, vermeerdering en acclimatisatie van gloxinia’s, helleborussen en vooral orchideeën. Microflor telt een 250-tal medewerkers.

 

Voor Microflor zijn we op zoek naar een gedreven Account Manager die stabiele en lange termijn vertrouwensrelaties uitbouwt met telers voor de aanlevering van jongplanten en laboplanten van topkwaliteit.